Kiienditugi E-R 9-17

+372 53 09 5577 

Tere tulemast! Logi sisse või Registreeru kasutajaks

Privaatsuspoliitika

Arte.ee (Scanimpex OÜ) on võtnud endale kohustuse kaitsta klientide ja kasutajate privaatsust. Sellest lähtuvalt oleme koostanud käesolevad privaatsuspoliitika põhimõtted, mis käsitlevad kliendi andmete kogumist, kasutamist, edastamist ja säilitamist.

Meie tegevus internetis on kooskõlas kõigi asjakohaste tegevuste ja vastavate Euroopa Liidu õigusaktide ja Eesti Vabariigi seadustega. Leia veidi aega ja tutvu meie privaatsuspõhimõtetega.

Isikuandmete kogumine ja kasutamine

Veebipoe arte.ee isikuandmete vastutav töötleja on Scanimpex OÜ (registrikood 10982613) asukohaga Vana-Aaviku tee 11, 75305 Rae vald, Eesti, tel. +372 53 09 5577 ja e-kiri [email protected]

Arte.ee  kogub isikuandmeid e-poe kaudu teenuse pakkumiseks, et tagada tellimuste kohaletoimetamine ning kliendi ees võetud kohustuste täitmine.

Kogume järgnevaid isikuandmeid: nimi, aadress, telefoninumber, e-maili aadress, info kliendi sooritatud ostude ja kliendiga sõlmitud lepingute kohta, ettevõtte puhul lisaks KMKR number.

Arte.ee edastab klientidele otseturundus-, kampaania- ja sooduspakkumisi üksnes juhul, kui klient on selleks selgesõnalise nõusoleku andnud. Kliendil on õigus nimetatud nõusolek igal ajal tagasi võtta.

Üksnes arte.ee määratud töötajatel on juurdepääs kogutud isikuandmete andmebaasile.

Isikuandmete edastamine

Isikuandmed edastatakse veebipoe klienditoele ostude ja ostuajaloo haldamiseks ja kliendiprobleemide lahendamiseks.

Nimi, telefoninumber ja e-posti aadress edastatakse kliendi poolt valitud transporditeenuse pakkujale. Kui tegemist on kulleriga kohaletoimetatava kaubaga, siis edastatakse lisaks kontaktandmetele ka kliendi aadress.

Kui veebipoe raamatupidamine toimub teenusepakkuja poolt, siis edastatakse vajadusel isikuandmed teenusepakkujale raamatupidamistoimingute tegemiseks.

Isikuandmeid võidakse edastada infotehnoloogia teenuste pakkujatele, kui see on vajalik veebipoe funktsionaalsuse või andmemajutuse tagamiseks.

Isikuandmete säilitamine

Maksetega ja tarbijavaidlustega seotud vaidluste korral säilitatakse isikuandmed kuni nõude täitmiseni või aegumistähtaja lõpuni.Raamatupidamise jaoks vajalikud isikuandmed säilitatakse seitse aastat.

Isikuandmete muutmine ja kustutamine

Kliendi tuvastamiseks ja temaga kontakteerumiseks kogutud isikuandmeid on võimalik näha, muuta ja täiendada meie veebisaidil „Minu konto“ lehel.

Täiendavad küsimused isikuandmete töötlemise ja kustutamise kohta ja muud isikuandmete töötlemisega seotud taotlused või avaldused palume esitada [email protected]

Kui klient leiab, et isikuandmete töötlemisel on rikutud tema õigusi, on tal õigus pöörduda rikkumise lõpetamise nõudega Scanimpex OÜ, Andmekaitse Inspektsiooni või kohtu poole.