+372 53 09 5577 

Welcome! Login or Register

Refined linseed oil 75ml

Extracted from linseed seeds, this oil is an excellent binder, it makes the paints pleasant to work with, hardens them faster and gives a resistant finish of depth and great beauty
SKU: 650101
Unit: pcs
Qty: Out of Stock
3,50 €
Linaseemnetest valmistatud õli on suurepärane sideaine, mille abil valmistatud värvipastad on väga meeldivad maalimiseks, kuivavad kiiresti ja ühtlaselt ning moodustavad väga vastupidavaid ja kuuneid kilesid. selge, madala happesusega, on puhastatud linaseemne õli parim linaseemne õlidest vaatamata kolletumise ja tumenemise tendentsile. See õli teeb värvi voolavamaks ja suurendab säravust.
 
Lahjendaja: mineraalne piiritus või tärpentin. Sel viisil lahjendatuna võib linaseemneõli kasutada sideainena maalimisel. Seejuures tekib risk, et värvide kuivamisaeg pikeneb teatud "kleepuvuse" tekkimise tõttu, kui õli on kasutatud liiga palju.
 
Koostis: linaseemnete ekstrakt